VVT pakt de winst tegen Drogeham.

Op de eerste koude zaterdag pakt VVT drie punten. Het is Alex vd Veen die in het begin van de wedstrijd met een rake  kopbal  de 1-0 maakt voor VVT. Na deze vroege voorsprong is VVT de boven liggende partij ,Drogeham kan maar moeilijk in hun spel komen. Er volgen vele kansen voor de ploeg van trainer Michel Hofstra van VVT . Maar we zijn bijna een halfuur verder , als Henk Jan Vogt eindelijk de 2-0 maakt. Drogeham worstelt door maar echte grote kans is niet aan hun besteed. Als de meeste supporters al om een warm bakje koffie zijn , maakt Henk Jan Vogt in de laatste minuut van de eerste helft met een lob over de keeper van Drogeham de 3-0 voor VVT. Na de rust komt Drogeham gedrevener uit de kleedkamer dan VVT. Het is door een schot van zowel  Jan vd Bosch en Aaron van Keulen bijna 3-1 voor Drogeham. VVT word wat te makkelijk met de 3-0 voorsprong. Hierdoor komen er meer kansen voor Drogeham. En uiteindelijk maakt Drogeham de 3-1, het is Nonne Storm die Bindert van Beets passeert met een lage schuiver. Voor VVT word het tijd om een tandje bij te zetten , zodat de gasten niet verder dichterbij komen.  Het is in de aller laatste minuut van de wedstrijd dat de 4-1 op het bord komt voor VVT. Doelpunt komt van Liekele Vogt met een prachtig afstand schot in de kruising. In goeie eerste helft van VVT en mindere tweede helft ,blijven de punten in Twijzelerheide.