VVT verliest in derby van Friese boy´s.

In een niet al te beste wedstrijd , verliest VVT met 1-2 van Friese boy´s. Ondanks het gure weer waren er vele supporters aanwezig bij deze wedstrijd. De eerste 15 minuten van de wedstrijd waren voor VVT. Het goede spel werd dan ook met een doelpunt beloond . Geale Walda gaf vanaf de rechterkant een strakke lage voorzet . En bij de tweede paal stond Henk jan Vogt om de bal achter keeper Jelmer Bloem te schieten. Na deze snelle voorsprong van VVT werd het spel wat minder. Fries  Boy´s kwam daar tegen wat beter in hun spel, en maakte in de 19de minuut de gelijk maker. Ook nu uit een voorzet schoot de geheel staande Pier Kempenaar de bal in de kruising achter Bindert van Beets.  Het voetbal was van beide zijden niet hoogstaand , maar er was wel strijd. We zijn in middels in de laatste minuut van de eerste helft beland ,als Friese boy´s op 1-2 komt. Het is nogmaals  Pier kempenaar die via het been van verdediger Hendrik Sije Kamstra de bal in het net laat verdwijnen. Voor Friese Boy´s een mooie opsteker zo voor de rust. Na de rust zijn er nog goeie kansen voor VVTers Bouke Posma die net over kopt en Liekele Vogt met een kopbal die uit de goal word getikt door doelman Jelmer Bloem. In de slot fase word Dirk Jan Heidstra helemaal vrijgespeeld voor de goal van VVT. Maar in oog en oog met keeper Bindert van Beets weet hij niet te scoren. De wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar maar daar had Friese boy´s maling aan.