VVT en TFS delen de punten!!

Twijzelerheide: Wedstrijd VVT tegen TFS eindigt in een 3-3 gelijk spel. Op een zeer winderig sportpark de heide treffen VVT en TFS elkaar. De wind heeft veel invloed op het spel van beide ploegen. Het eerste gevaar komt uit een vrijetrap van TFS , maar de bal belandt boven op de lat. Ook zijn er kansen voor de thuis ploeg , maar doelman Rick Ijpma van TFS komt steeds als winnaar te voorschijn. We hebben inmiddels een klein halfuur gespeeld als TFS via een lage voorzet op voorsprong komt.  De bal wordt gemist door VVT verdediger Freek vd Boon , daardoor kan de rechtsbuiten Tim Nijmeijer de 0-1 binnen schieten.  Na deze achterstand wordt er druk gezet op het doel van TFS. Kansen zijn er dan ook voor Henk Jan Vogt en Siemen Sake Kamstra. TFS blijft in deze fase van de wedstrijd echter loeren op een counter , zodat VVT  op zij hoede moet blijven. Voor de rust word niet meer gescoord door beide ploegen. In de tweede helft komt TFS na 3 minuten spelen op een 0-2 voorsprong. Door slecht uitverdedigen van VVT wordt dit afgestraft door TFS speler Chris Visser. We zijn 8 minuten verder als de stand zelfs  naar 0-3 word getrokken , uit een corner kopt verdediger Farshid Sheni  van TFS de bal binnen. Na deze achterstand word het wel heel erg moeilijk voor VVT, om vandaag nog punten te pakken. TFS daar tegen ruikt de overwinning met deze voorsprong. Voor trainer Michel Hofstra van VVT  tijd om in te grijpen , hij brengt in de 55 minuut drie nieuwe voorhoede spelers binnen de Lijnen. Voor VVT is het nu alles of niets, om er nog een resultaat eruit te halen. VVT dringt aan en bestookt het doel van de gasten.  Het word 1-3 voor de thuisploeg, uit een vrijetrap kopt Hendrik Sije Kamstra de bal binnen.  Daarna is het Henk Jan Vogt die de verdediging van TFS uitspeelt . En de doelman van TFS kansloos laat met een lage schuiver 2-3. De aansluiting is er, maar de gasten blijven gevaarlijk met hun uitvallen. De tijd begint te dringen voor de heide mannen om nog een punt te pakken.  TfS probeert uit alle macht om de drie punten mee naar huis te nemen. Maar dat gaat niet lukken, het is Siem Sake Kamstra die neer gelegd  word binnen de zestien meter. De scheidsrechter geeft een penalty, Bouke Postma word belast hier mee en schiet de  3-3 op het scorebord. Toch nog een goede prestatie van VVT om na een 0-3 achterstand zo terug te komen. Hierdoor houden beide ploegen een punt over aan dit duel.