VVT komt wederom niet tot winst tegen de Lions 66 !!

Twijzelerheide: VVT tegen de Lions 66 eindigt in: 0-1. Het wil maar niet lukken voor de mannen uit de heide om weer eens punten te pakken. De start van de wedstrijd is veel belovend , beide partijen ga vol voor de aanval. Het is Friso Bosma die de eerste grote kans krijgt van VVT. Hij wordt door Siem Sake kamstra in diepte aangespeeld , hij komt alleen op de keeper af. Maar zijn schot word nog net door keeper Robin Meerema  van de Lions 66 met de hand uit het doel getikt. De corner die daar uitvoord komt  levert verder niks op. Hierna zijn de Lions 66 gevaarlijk met twee opgelegde kansen , maar deze worden niet verzilverd. Het spel blijft op en neer gaan , en het wachten is wie als eerste scoort. VVT is er weer dicht bij maar het schot van Siem Sake Kamstra gaat net naast. Ook de gasten uit Leeuwarden zijn dichtbij de openingstreffer. Uit een lage voorzet word een bal met nog geen tweemeter voor het doel  hoog over de goal van VVT gejaagd. Na deze  kansen van beide partije had er ook zo maar een 2-2 op het scorebord kunnen staan.  Met nog een achtminuten spelen voor de rust komt de Lions 66 op :0-1. Door niet goed weg werken van de bal binnen de zestienmeter van VVT. Is het Leo Spindelaar die zich van drie man ontdoet en de Lions 66 op 0-1 brengt. In de tweedehelft een aandringend VVT om op gelijke hoogte te komen. De Lions 66 laten zich terug dringen op hun eigenhelft, maar de counters blijven erg gevaarlijk . Voor Bouke Postma was het geluk ook niet aan zijn zijde, het harde schot word nu ook weer door de doelman uit de goal geranseld.  De kansen blijven komen, voor beide ploegen. Maar er word niet meer gescoord in deze wedstrijd. Op basis gezien de wedstrijd had een gelijkspel op zijn plaats geweest. Het grootste probleem voor VVT is en blijft het scoren, hierdoor sta je weer met lege handen. Volgende week de “derby” tegen koploper Friese Boy´s.