Friese Boys´s 1 – VVT 1 uitslag 2-1

In een aantrekkelijk wedstrijd met spannende momenten heeft de koploper het geluk aanzijn zijde !! VVT domineert de eerste helft met kansen voor Bouke Postma 2 keer en Siem Sake Kamstra maar helaas levert het geen doelpunten op. Het is Friese boy’s die twee kansen krijgt in de eerste helft en wel de 1-0 op het scorebord zet. Zo blijft het voor VVT frustreert dat men beter is dan de tegen stander , en toch weer op achterstand staat. In de tweede helft komt Friese boy´s vroeg op 2-0. De bal word voor gebracht en buiten bereik van Gerrit Hansma beland de bal tegen de lat. Er staan twee man al te wachten van Friese boy´s (wel of geen buitenspel}om binnen te koppen. Voor VVT weer een tegenslag, maar gezegd moet worden de heide mannen laten de moed niet zakken. Door Geale Walde met een halve omhaal komt VVT terug in de wedstrijd: 2-1.Hierna blijft het spannend beide krijgen nog kansen. Maar de grootste kans is wel voor VVT, de bal komt tegen de paal, gaat achter langs de keeper door naar de andere paal, en vliegt het veld weer in. Dus kan je wel op maken dat dit het geluk voor de koploper is. Eind conclusie een prima VVT deze wedstrijd , maar helaas geen beloning !!!