Suawoude en VVT delen de punten !!

Vanaf het begin is VVT erg gevaarlijk voor het doel van Suawoude. De eerste grote kans van Henk Jan Vogt word nog net gestopt door de doelman van Suawoude. Nog geen twee tellen later ziet Geale Walda zijn schot naast het doel gaan. Dus zou het weer zo wedstrijd worden , wel de kansen maar geen doelpunt? Maar het is VVT die dan toch op voorsprong komt. Bernaldo vd Heide mag een corner nemen en hieruit krult hij de bal in één keer in het doel van de thuisclub 0-1. Na dit doelpunt is het Suawoude die druk begint uit te oefenen op het doel van VVT. Na 35 minuten op de klok is het Bouke Postma die hard uithaalt , maar helaas recht in de handen van de keeper van Suawoude. Tot aan de rust word er niet meer gescoord. Als de heren aan het tweede bedrijf beginnen is het Suawoude die gelijk vel begint. Een vrijtrap van Suawoude word nog weg gewerkt waar een corner uitvalt. De bal word voor gebracht en hieruit kopt een speler van Suawoude raak 1-1. Hierna zijn er ook nog twee prima kansen voor VVT om op voorsprong te komen. Maar tot twee keer toe word de bal van de doellijn gehaald. Het slot akkoord is voor de thuisclub , uit een vrijetrap kan Gerrit Hansma nog net de bal pakken. En ook word een bal die op de lat beland en het veld weer in vliegt door twee man van Suawoude gemist. Voor VVT veel geluk dat de bal daarna over de goal verdwijnt. Dus blijft het 1-1 in dit duel. Zaterdag a.s Boornbergum in de laatste thuiswedstrijd.