VVT verspeeld in slot seconden de winst tegen sc Boornbergum´80 !!

Twijzerlerheide: VVT is dit jaar nog niet tot winst gekomen , sc Boornbergum met een periode op zak is dan ook de favoriet in deze wedstrijd. Het zijn de gasten die de eerste kans krijgen maar de bal treft geen doel. Het is VVT die veel druk zet op het doel van Boornbergum. Na een kleine 10 minuten is het raak, Geale walda van VVT omspeeld de verdediger, en maakt de :1-0. En als uit een voorzet Bauke de Vries van Boornbergum binnen het kwartier in eigen doel kopt is het zowaar :2-0. Met deze stand op het bord ziet het er goed uit voor VVT. Maar de gasten schakelen een tandje bij , en het is Ruurd Sijtsma die de 2-1 maakt. Beide ploegen maken er een mooie spannende wedstrijd van.  De kansen voor VVT blijven maar komen , maar de afwerking is het steeds net niet!! Uit een corner van Boornbergum word bijna de 2-2 binnen gekopt. Maar gelukkig staat Freek vd Boon op de doellijn en brengt redding. In de laatste minuut van de eerste helft is het Liekele Vogt van VVT die 3-1 binnen schiet. Met deze stand wordt er gerust. Boornbergum komt gedreven uit de kleedbox , maar men komt nog niet tot scoren. De grootste kansen blijven voor VVT maar doelman Thom vd Heide is moeilijk te passeren. De gasten proberen nog steeds om de aansluitings treffer te maken. Maar het geloof blijft bij Boornbergum omdat VVT maar niet de 4-1 maakt. De keeper van Boornbergum raakt nog geblesseerd aan de knie. In eerste instantie besluit hij te stoppen en zal er een veldspeler moeten plaats nemen in de goal. Maar hij besluit na vijf minuten op onthoudt toch door te spelen. De wedstrijd loopt al op zijn einde als de gasten de 3-2 binnen werken. Zou dan het toch nog fout gaan voor VVT , dit seizoen is al veel gebleken vele kansen maar niet beloond worden. Als we inmiddels in de 96 minuut zijn aan beland , wordt het toch nog : 3-3. Uit een voorzet word de bal eerst gekeerd door doelman Gerrit Hansma van VVT ,daarna komt de bal op de lat en is het in mêlee van spelers Robin vd Veen van Boornbergum die nog een punt red uit dit duel.Voor VVT en zijn trouwe achterbaan zijn de druiven zuur , weer het niet kunnen afmaken!!!