VVT sluit seizoen af met nederlaag !!

De laatste competitie wedstrijd is in en tegen Eastermar. Voor Eastermar is er een kleine kans nog voor een periode titel. VVT gaat goed van start in de eerste 10 minuten we zijn zelf iets beter dan thuisclub. Maar gaande weg de wedstrijd word Eastermar sterker , en het is Gerrit Hansma voor de rust die de nul houdt. Na de rust zet de thuisploeg meer druk op VVT, en uit een voorzet word het 1-0. Een bal word voor gegeven door Eastermar en het is Alex vd Veen die de bal ongelukkig in eigen doel werkt. Na deze snelle goal na de rust gaat Eastermar vol opjacht om de score op te voeren. En binnen een tijd bestek van 10 minuten is het al 3-0. Bij VVT probeert men nog wel er iets van te maken , maar alleen een goeie kans van Henk Jan Vogt die voor open doel overschiet is eigenlijk wel de enige kans nog. Hierna is de thuisclub heer en meester en maakt er nog drie goals bij. Zodat de eindstand word bepaald op 6-0 voor Eastermar, die door deze overwinning toch nog een periode titel pakt. Voor VVT komt na dit matige seizoen een einde , nu eerst maar even genieten van vakantie. En hopen op beter tijden voor het voetbal seizoen 2019/2020.