VVT pakt de winst tegen Friese boy’s in bekerwedstrijd !!

In de voorbereiding van VVT, werd er prima gespeeld met het nieuweteam. Nu de eerste beker wedstrijd tegen Friese Boy´s. VVT kwam al snel op 0-1 door Richard , maar nog geen 10 minuten later was het al weer 1-1. Beide teams probeerden zo snel mogelijk om de score uit te breiden. Maar het was VVT die er het dichts bij zat, twee keer was het Siem Sake. Maar helaas trof hij geen doel, ook Liekele miste nog een prima kans. VVT zou toch de rust ingaan met een voorsprong, het was Friso die de 1-2 op het bord schoot. In de tweede helft waren er kansen voor beide teams. Maar het was VVT dat scoorde 1-3 dit maal was het Sietse na een kwartier spelen. Friese Boy´s daar tegen begon de druk op te voeren, om zo snel mogelijk de aansluitings treffer te maken. En dat gebeurde dan ook , uit een voorzet van de thuisclub werd het 2-3. Verder werd er niet meer gescoord zo dat dit de eindstand werd, een verdiende overwinning voor VVT.