Lac Frisia wint de laatste bekerwedstrijd van VVT.

Op een prachtig zaterdagmiddag werd de laatste beker wedstrijd afgewerkt. VVT moest hiervoor naar Leeuwarden , om tegen Lac Frisia te spelen. VVT speelde geen slechte wedstrijd ondanks de 4-0 nederlaag. De start was voor de thuisclub , met een grote kans. Maar de bal belande op de buiten kant van de paal. Hierna kwam VVT beter in hun spel en gaf goed partij. Ook stond aan Frisia kant een geweldige goeie keeper onder de lat. Dit was Albert Kobus (ex VVT) , terug gekeerd uit Abudabi en nu wonend in Leeuwarden. In blusuren tijd van de eerste helft kwam Frisia op 1-0 voorsprong. In de tweede helft kwamen bij de thuisclub ervaren spelers binnen de lijnen. Je kon wel zien dat dit spelers zijn die 1 en 2 klasse waardig zijn. VVT had het moeilijk om stand te houden. Zodat Lac Frisia er in de tweede helft er nog drie goals maakte ,en de eindstand op 4-0 bracht. Voor VVT een erg nuttige beker reeks waarin men kon zien dat de ploeg er goed op staat voor het nieuwe seizoen. Dus ga we met volle vertrouwen de competitie in, met de eerste wedstrijd uit tegen Sumar.