ASC en VVT delen de punten.

VVT speelt een goeie partij tegen ASC. De kansen waren er voor VVT maar men kwam maar niet tot scoren, twee keer werd er naast gekopt door Richard. En de keeper van ASC hield ook een paar ballen tegen. Het veld overwicht was voor VVT , maar het was ASC die op een 1-0 voorsprong kwam. Door Patrick van VVT werd het niet veel later 1-1. De thuisclub speelde veelal op de counter , en door niet goed ingrijpen van de defensie van VVT was het weer raak. Zodat ASC weer op een 2-1 voorsprong kwam in deze wedstrijd. Toch zou VVT met een puntje naar huis gaan. Het was van uit een vrije trap buiten de zestienmeter dat het 2-2 werd, uit een goed ingeschoten bal van Bouke. Gezien het spelbeeld eigenlijk twee punten te weinig ,maar als je de kansen niet verzilverd??