VVT in slotminuut naast Nieuw Roden !!

Twijzelerheide: De wedstrijd is nog geen twee minuten onderweg, als VVT door een penalty al op een 1-0 voorsprong komt. VVT speler Henk Jan Vogt word binnen de zestien meter neer gelegd. De penalty die daar op volgt word beheerst binnen geschoten door Richard Kempenaar. Het is VVT die Nieuw Roden daarna goed onder druk zet en dichtbij een tweede treffer is. Maar na 20 minuten op de klok gaat het helaas mis voor VVT, er zijn twee spelers die hard met de hoofden elkaar raken. Voor Richard Kempenaar betekent het einde wedstrijd na een behoorlijk hoofdwond. Door dit voorval is VVT toch wel lichtelijk aan geslagen. Nieuw Roden neemt nu het heft in handen, en gaat opzoek naar de gelijkmaker. En vanuit een voorzet vanaf de linker kant, is het Hayo Poutsma die de bal achter Marcel vd Land kopt. En zo de stand op 1-1 brengt, dat ook de ruststand is. In het tweede bedrijf strijden beide teams voor de overwinning. Beiden krijgen prima kansen, en door een droge knal van Jeroen de Haan komt Nieuwe Roden  zowaar op 1-2. Voor VVT is er maar één mogelijkheid, extra spits erin verdediger eruit. De spits die in gebracht word is Michel Hofstra (trainer) , die gelijk voor veel onrust zorgt in de defensie van Nieuw Roden.  En als deze gelegenheid spits dan ook nog een prima steekpass plaatst op Friso Bosma. Word het in de slotminuut toch nog 2-2 in deze wedstrijd. Beide ploegen waren na gezien het spelbeeld tevreden met het gelijkspel.