Gelijkspel VVT tegen Noordbergum

Twijzelerheide: VVT  met jeugdig elftal houdt punt over tegen Noordbergum, de uitslag die na 90 minuten op het bord staat is 1-1. Vooraf aan de wedstrijd werd er eerst een minuut stilte gehouden, voor onze sportvriend Rienk Waaksma. Door vele blessures aan VVT zijde stonden er een aantal jeugd spelers binnen de lijnen. De eerste grote kans is voor Rochendy Constansia van Noordbergum. Deze speler passeert drie man van VVT, maar hij ziet zijn schot over het doel verdwijnen. Niet veel later mist Siem Sake Kamstra met een kopbal net het doel van de gasten. Hierna is het Noordbergum met twee prima kansen. Maar Marcel vd Land kan redding brengen. Maar in de 39 minuut is het wel raak, de snelle Constansia word aan getikt binnen de 16 meter. De strafschop die hier uitvoort komt, word door hem zelf binnen geschoten:0-1. In de 2 minuut van de tweede helft komt VVT bijna op gelijke hoogte, maar keeper Siette Bouius brengt redding. Ook Klaas de Boer is dichtbij de 0-2, maar zijn kopbal mist het doel. Niet veel later krijgt ook VVT een penalty, Richard Kempenaar maakt hierdoor de 1-1. Dan breekt er een face aan dat VVT erg onder druk staat ,maar het lukt Noordbergum maar niet om op voorsprong te komen. En in de extra tijd is het zelfs VVT dat dichtbij de overwinning is. Een prachtige wedstrijd waar het vele publiek van had genoten.