Moeizame overwinning VVT tegen Drogeham.

Twijzelerheide: Na een uur spelen komt VVT dan uiteindelijk op voorsprong. En door een eigen goal van Drogeham word het een twee nul overwinning. In de eerste helft valt er weinig te beleven. Er waren twee kansen voor VVT , maar zowel Henk Jan Vogt en Richard Kempenaar konden niet tot scoren komen. Drogeham had uit corners een paar spaarzame kansjes. Verder speelde de wedstrijd hoofzakelijk op het middenveld af. Drogeham was ook wat feller dan VVT in de eerste helft. Na de rust had VVT wat meer veld overwicht. En er kwamen ook meer kansen voor de thuisclub. Maar in de 60ste minuut is het bijna 0-1 voor Drogeham. Keeper Bindert van Beets wil snel de bal het veld in schieten , maar schiet de bal tegen de spits van Drogeham. Met enige geluk beland de bal op het dak van het doel. Maar nog geen minuut later is het VVT dat eindelijk op 1-0 komt. De man met de meeste kansen Henk Jan Vogt schuift de bal in de verste  hoek achter doelman Jeroen Krol van Drogeham. De gasten proberen nog om het tij te keren. Maar door de inbreng van Siem Sake Kamstra voor de laatste 15 minuten komt er meer rust in het spel van VVT. Er word nu meer naar combinatie gezocht , Drogeham heeft het moeilijk. De wedstrijd loopt op zijn einde, als uit een voorzet de bal ongelukkig in eigen doel word gekopt. Het is Johannes Hooghiemstra van Drogeham die voor VVT de 2-0 eindscore bepaald.