VCR wint enigszins geflatteerd van VVT !

Rinsumageest: De uitslag van deze wedstrijd doet vermoeden dat VCR geen kluif had aan VVT. Maar dat was niet het geval in deze wedstrijd. Vanaf de aftrap was het VVT die VCR vastzette op eigen helft. En het had ook na twintig minuten spelen ook 0-2 kunnen zijn voor VVT. Maar de inzet van Richard Kempenaar die de bal binnen schoot werd buitenspel gegeven, wat zeer twijfelachtig was. En niet veel later komt de bal op de arm van een speler van VCR in het strafschopgebied. Helaas geeft de scheidsrechter geen penalty hiervoor. Hierna komt VCR beter in de wedstrijd en komt een paar keer voor het doel van Marcel vd Land. Dan in een tijdbestek van vijftien minuten is het 3-0 voor VCR. Sinterklaas is in het land en kennelijk moet je dan cadeautjes weg geven. Tot twee keer toe word door een VVT verdediger de bal zo maar in de voeten gespeeld van een VCR speler. Die dan geen enkele moeite heeft om de bal binnen te werken. En als uit een lage voorzet de bal ook nog ongelukkig in eigen doel word gewerkt word VCR wel heel gemakkelijk de goals geschonken. Voor VVT is dit een grote mokerslag , een prima begin van de wedstrijd die in vijftien minuten om zeep is geholpen. Na de rust probeert VVT zo snel mogelijk  te scoren. En via een toegekende strafschop is het Richard kempenaar die 1-3 op het scorebord schiet. Even is er hoop voor de heide mannen , maar door het uitvallen van een paar dragende spelers ruikt VCR bloed. Bij de stand van 3-1 raakt keeper Marcel vd Land van VVT met de uittrap geblesseerd en stort ter aarde. De bal beland bij een speler van VCR in de voeten die zo kan binnen schieten. Maar hij schiet de bal over de zijlijn wat heel sportief is zodat de doelman kan worden behandeld. Maar verder spelen zit er niet meer in zodat een veldspeler op doel word gezet. VCR heeft na alle tegenslagen van VVT de touwtjes in handen en schiet voor het doelsaldo er nog een paar bij. Een wedstrijd die begon als een topper maar als een nachtkaars uit ging.