VVT verliest onnodig van Suameer.

Twijzelerheide: In een gelijk opgaande wedstrijd verliest VVT met 1-2. De winterstop is achter de rug, dus kon er gespeeld worden. VVT moest vandaag tegen Suameer aantreden. De gasten waren in het begin ietsje beter dan VVT. Het jonge team van VVT begon naar een twijfelend begin beter in de wedstrijd te komen. Als we goed kwartier hebben gespeeld is het Suameer die op voorsprong komt. Doelman Marcel vd Land van VVT krijgt nog een hand tegen de bal. Maar via de paal beland de bal in de voeten van Liekele Paulusma, die de bal binnen tikt :0-1. Na deze vroege voorsprong van Suameer probeert VVT weer op gelijke hoogte te komen. Kansjes komen er voor de thuisclub, maar doelman Haaije Pijl houd stand. De kansen deze eerste helft zijn voor beide teams op één hand te tellen. Een afstand schot van Richard Kempenaar word gepakt. En een kopbal uit een voorzet van Suameer word van de doellijn gered. Na de rust in een tijdbestek van vijfminuten  is VVT erg dichtbij de gelijkmaker. Maar twee keer red keeper Haaije Pijl voor Suameer. Ook de toegekende strafschop die Richard Kempenaar neemt , is de doelman van Suameer de winnaar. Het wil maar niet lukken om op gelijke hoogte te komen. Suameer loert op de counter en dat word beloont met een doelpunt. Het is ander maal Liekele Paulusma op randje buitenspel. Die alleen op de keeper afgaat en 0-2 binnen schiet. Na deze achterstand geeft VVT niet op. Maar de kansen die men krijgt is het steeds net niet. Het slot akkoord is ook voor de thuisclub, VVT krijgt wederom een penalty. Nu is het Henk Jan Vogt die plaatst neemt achter de bal en de 1-2 maakt. Zou het dan toch nog lukken om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Maar ook de laatste kans uit een vrijetrap  in blessure tijd voor VVT vliegt net langs de verkeerde kant van de paal. Een gelijk spel had meer op zijn plaats geweest maar daar had Suameer geen boodschap aan.