VVT pakt een overwinning tegen Eastermar !!

De thuis wedstrijd tegen Eastermar werd met dikke cijfers nog verloren. Dus hoe zou VVT het er nu van afbrengen in deze return wedstrijd. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, grote kansen bleven dan ook uit. Maar uit een voorzet is het Richard Kempenaar die raak kopt voor VVT, na een klein halfuur spelen. Na deze voorsprong is het Eastermar die druk zet op de achterhoede van VVT. Maar voor de rust wordt er niet meer gescoord. De thuisploeg komt gedreven uit de kleedbox en wil zo snel mogelijk de gelijkmaker op het scorebord plaatsen. Maar het geluk is aan VVT zijde deze wedstrijd, Eastermar kan maar niet scoren komen. En door een foute terug kopbal van een speler van Eastermar word het zowaar 0-2 voor VVT. De thuisploeg probeert met man en macht om tot een goal te komen, wat niet gaat lukken. En het word uit een counter van VVT zelfs nog 0-3. De goal word door een ingevallen jeugd speler van VVT simpel binnen geschoten. Een prachtig resultaat voor de ploeg van Michel Hofstra die er erg blij mee was.