Belangrijke mededelingen VVT

Mededelingen VVT ivm corona-virus

Helaas wordt er dit seizoen niet meer gevoetbald bij VVT. Het corona-virus heeft ook gevolgen voor onze club VVT.  Graag brengen we jullie op de hoogte van een aantal zaken:

Contributie

Vanaf heden dragen wij geen contributie meer af aan de KNVB. Ook kan er geen gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van ons sportcomplex. Als bestuur hebben we dan ook besloten dat de contributie per 1 april 2020 tot einde van dit voetbalseizoen ( 2019-2020) niet meer geïncasseerd gaat worden. Omdat we in afwachting waren van de genoemde berichtgeving van de KNVB wordt later dan gebruikelijk de contributie over februari en maart 2020 nog geïnd.

Voorraad kantine

Alle voorraad is inmiddels verkocht twee week geleden, dank voor de personen die het mogelijk hebben gemaakt.

Bestuur VVT