Nieuwe webshop VVT

Hallo VVT leden,

Een nieuw seizoen staat weer voor de deur. Hopelijk kunnen we er met zijn allen weer een mooi voetbal seizoen van maken. Al zal het wel anders zijn dan voorheen door alle corona perikelen.

Wat ook veranderd is het gebruik van trainingspakken en tassen voor onze ( jeugd) leden. Vanaf heden kan een ieder via de vvt site ( www.vvtwijzelerheide.nl ) alle benodigde artikelen zelf aanschaffen.

De huidige trainingspakken en tassen mogen nog gewoon gebruikt worden. Ook zullen we 1x per jaar hier nog een ruilavond voor houden. Dit geld zolang de voorraad strekt. Er worden geen artikelen meer bij besteld en ook niet meer gerepareerd.

Via de site onder het kopje webshop staan alle artikelen die je met vvt logo kunt aanschaffen. Ook kun je diverse andere artikelen bestellen.

Met sportieve groet,

De kledingcommissie