Verslag toernooi in Harkema 22 augustus 2020.

Eerste wedstrijd was tegen Udiros, dit team gaat van de zondag naar de zaterdag afdeling. In dit elftal een speler die de meeste wel kunnen Oebele Schokker. VVT starte prima het was binnen de vijfminuten al raak 1-0. Hierna was het Udiros die snel op 1-1 kwam. Daarna wisten het gelouterde team nog 3 keer te scoren tegen het jeugdige elftal van VVT.

Tweede wedstrijd was tegen Harkema-Opeinde. In de eerste helft had VVT twee beste kansen op voorsprong te komen. Tweede helft was Harkema-Opeinde die eindelijk het doel wist te vinden. Nadat de eerste goal was gemaakt was het binnen vijf minuten 3-0. VVT probeerde ook nog een goaltje mee te pikken, maar de gasten maakten de 4-0.

Derde wedstrijd ging tegen Houtigehage. Beide teams hadden nog niet gewonnen, dus ging het om de derde plaats in deze wedstrijd. VVT kwam tot twee keer op voorsprong, maar Houtigehage maakte met een boog bal de 2-2 . In het restant van de wedstrijd was het VVT die aan het langste eind trok. En de eindstand op 4-2 bepaalde.

Ook deze middag waren er mooie actie´s van de jongere spelers, dus was er na afloop tevredenheid deze middag.