VVT wint ook van WTOC in bekerwedstrijd.

Voor aanvang van de wedstrijd werd er één minuutstilte gehouden voor Sjouke Bosma. Voor beide verenigingen heeft hij veel betekent.  VVT met winst en WTOC met verlies in deze poule, dan de wedstrijd. De thuisploeg wilde vandaag dan ook de drie punten pakken. Maar na een prima aanval is het Andries Venema die de zestien meter ingaat. Als hij wil schieten word hij neer gehaald. De scheidsrechter wijst naar de stip voor een penalty. Vaste penalty nemer Nord Gosker schiet de bal onhoudbaar binnen 0-1 VVT. Na deze voorsprong dringt WTOC wel aan, maar met een schot op de paal en een afstandsschot die Marcel overtikt blijft het 0-1. Na de thee is het de thuisploeg die VVT terug dringt, Syberen Bosma is wel de gevaarlijkste man voorin bij WTOC. En als hij dan in zestien meter word aan getikt door Alex Polders krijgt WTOC ook een strafschop toegekend. Deze penalty word hard binnen geschoten door Teade vd Ploeg van WTOC 1-1. Beide ploegen strijden voor de overwinning, en krijgen ook kansen. Toch komt VVT als winnaar uit de strijd door 1-2 te scooren. Sietse Vogt die een prima wedstrijd speelt wint zijn duel. Hij krijgt de bal bij Nord Gosker die een man uitspeelt en de keeper kansloos laat met een schot in de hoek. Na deze achterstand moet WTOC op zoek om nog de gelijkmaker te publiceren. Maar de kansen die zij krijgen, word er niet meer gescoord. Gezien het spelbeeld had WTOC wat meer bal bezit, maar de punten zijn voor de heidemannen. Prima resultaat twee keer winst VVT in de beker!!