Nieuwe update voetbalclub VVT !!!

Nieuwe maatregelen bij VVT

Beste spelers,leden,donateurs, vrijwilligers en andere belangstellenden,

Hierbij een nieuw bericht over de maatregelen na aanleiding van de coronabesmetting bij VVT en de aangescherpte maatregelen die deze week door het kabinet zijn aangekondigd.

Tot en met 30 september 2020 is ons sportcomplex gesloten geweest voor activiteiten. Het goede nieuws is dat vanaf 1 oktober weer wedstrijden en trainingen zijn toegestaan, maar dit zal wel onder strikte voorwaarden plaatsvinden.  Bij de maatregelen volgen we de richtlijnen van de KNVB en de GGD:

• De kleed/doucheruimtes zijn gesloten
  • Geen publiek aanwezig
  • De kantine is gesloten
  • Trainers, begeleiders, vrijwilligers en bestuursleden mogen op het sportpark aanwezig zijn
  • De bestuurskamer is geopend voor eventueel overleg

Wij verzoeken jullie om thuis je trainingskleding aan te trekken en dat ouders de kinderen brengen en na afloop van de training weer ophalen.

Wedstrijden

• De kleed/doucheruimtes zijn geopend ( graag zoveel mogelijk afstand bewaren en na het douchen het sportpark te verlaten)
  • Geen publiek aanwezig
  • De kantine is gesloten
  • De bestuurskamer is geopend
  • Begeleiders/ chauffeurs van jeugd (t/m19 jaar )is toegestaan bij de wedstrijden ( beperk wel dit aantal personen tot het minimum benodigd )

Na afloop van de wedstrijd het sportpark weer verlaten, in de kleedboxen geen 3e helft organiseren.

We gaan er vanuit dat een ieder zich aan de maatregelen houdt. Het is jammer dat de kantine gesloten is, maar gelukkig kunnen we nog wel voetballen. Zodra er een wijziging volgt in de maatregelen stellen we jullie op de hoogte.

Bestuur VVT

30 september 2020