VVT blijft winnen, nu van Sumar.

Twijzelerheide: Om het programma stond de wedstrijd, VVT tegen Sumar. De eerste 20 minuten had Sumar de betere kansen. Liekele Paulusma van Sumar werd een paar keer instelling gebracht, maar wist niet tot scoren te komen. De beste kans aan VVT zijde was van Yourie Koelstra, maar hij zag zijn schot gestopt worden door de doelman van Sumar. Uit de corner die daar uit volgt, is het Rindert Postma die de bal voorgeeft. De bal beland op het hoofd van Richard Kempenaar maar het lukt niet om binnen te koppen. Sumar  word terug gedrongen en er komen meer kansen voor VVT. Het afstandschot van Andries Venema wordt gestopt en Richard zijn schot gaat hoog over de goal van de gasten. Daarna een prachtige combinatie van meerder spelers van VVT, is het Yourie Koelstra die op de lat kopt. Eindelijk in de 68 minuut komt VVT op voorsprong, er zijn meerder spelers die kunnen uithalen. Maar het is Bouke Postma die er het beste voor staat en de 1-0 binnenschiet. VVT op een verdiende voorsprong, Sumar heeft het moeilijk in deze fase van de wedstrijd. Sumar word omsingeld rond hun 16 metergebied , maar het lukt VVT maar niet tot scoren komen. Hier door blijven de gasten loeren om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Met nog tien minuten te spelen word het 2-0 voor VVT. Het is Henk Jan Vogt die in het strafschop gebied word neer gelegd. Vaste penalty nemer Nord Gosker neemt plaats achter de bal, en schiet koelbloedig binnen . In de blusuretijd kan Auke Wiebe Hansma nog 1-2 maken voor Sumar. Maar de goed keepende Marchel vd Land weet de bal tegen te houden. Zodat de einstand op 2-0 blijft in het voordeel van de thuisclub.