Ledenvergadering gaat niet door.

Goedemiddag,

In verband met het aanscherpen van de coronaregels hebben we het besluit genomen om de ledenvergadering van 26 november 2021 niet door te laten gaan.  Wij laten weten wanneer deze wel plaats zal gaan vinden.

Groet,

Bestuur VVT.

Update coronamaatregelen VVT vanaf 12 november

Vanaf 12 november zijn de regels weer aangescherpt. Dit geldt ook voor VVT.( onderste regel aanklikken wat de inhoud is)

We vragen jullie samen met ons deze regels op te volgen:

spelregels+voor+sporten+tijdens+corona+13+november

Rabo ClubSupport

Wij doen ook dit jaar weer mee met Rabo Clubsupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/Clubsupport

Stemmen kan vanaf  4 oktober tot 24 oktober!

Jullie stemmen toch ook?

Cambuur clinic voor jeugd VVT!!

De Poiesz jeugdsponsor aktie 2021.

De Poiesz jeugdsponsor aktie 2021 heeft weer een geweldig bedrag opgeleverd,iedereen die VVT geholpen heeft met het sparen vd munten,HARTELIJK BEDANKT!!!

Sponsorloop cambuur

Rennen voor V.V.T. (Sponsorloop SC Cambuur)
Behalve al het voetbalplezier is onze club ook veel inkomsten misgelopen dit seizoen. Daarom organiseren we een grote, sportieve actie. Doe je mee?

Strik je veters!
V.V.T. doet mee aan de Sponsorloop van SC Cambuur. Iedereen mag meedoen, of je nu speler, vrijwilliger of supporter bent van onze club. Het mooie daarbij is dat je niet alleen onze club helpt. Je maakt zelf ook kans op mooie prijzen van SC Cambuur! Je kunt je aanmelden op Sponsorloop.nl:

Ja, ik doe mee!

Coronaproof
Uiteraard is deze actie coronaproof. De sponsorloop is niet bedoeld als evenement. De RIVM-richtlijnen zijn leidend. Je kunt individueel meedoen (rondje thuis), of voor of na je training (voor de jeugd). Houd daarbij altijd voldoende afstand. Jouw sponsors kunnen zich online aanmelden en digitaal (via iDeal) betalen. Helemaal coronaproof dus!

Zo werkt de Sponsorloop
Eerst gaan we met z’n allen op zoek naar sponsors. Nadat je bent aangemeld krijg je hiervoor een speciale actielink. Deze kun je naar iedereen doorsturen die je maar wilt: familie, vrienden, buren, collega’s of wie je ook maar wilt. Sponsors kunnen zich vervolgens zelf aanmelden en betalen via jouw persoonlijk actielink. Dit kan tot en met 6 juni.

De sponsorloop zelf staat gepland in week 23: van 7 t/m 13 juni.. De afstand is 1,5 kilometer. Misschien kan dit voor of na je training (voor de jeugd). En anders kun je thuis zelf een rondje lopen.

Meer informatie en direct aanmelden kan op sponsorloop.nl/vvtwijzelerheide

Enkele foto´s VVT afgelopen jaren.

Vrijwilligers VVT blijven dingen vernieuwen!!

Nieuwe vakken voor de voetbaltassen.

Ballen nu ook netjes in nieuw opberg rek.

Hier en daar bestrating aan gebracht.

Hier is een trouwe vrijwilliger bezig.

Ook is de muziek installatie vernieuwd.

Hier ook trouwe vrijwilligers in het spier.