Ledenvergadering VVT woensdag 23 november, 20.00 uur.

Uitnodiging Ledenvergadering

Datum:  woensdag 23 november 2022.

Aanvang: 20.00 uur.

Locatie: Kantine VVT.

Het financieel jaarverslag en de notulen kunt u aanvragen bij het dagelijks bestuur!!!

Verslag wedstrijd 29 oktober.

Verslag wedstrijd VVT 1 – TFS 1 uitslag 4-0, 15 oktober.

VVT trefzekerder dan TFS in boeiende wedstrijd.

Twijzelerheide: VVT was vanaf de aftrap gelijk gevaarlijk tegen TFS. Binnen de eerste 2 minuten uit twee corners, was er bijna de voorsprong voor VVT. Maar doelman Jeff Aalders TFS liet zien dat hij niet makkelijk was te passeren deze middag. Beide ploegen speelden vol op de aanval, hierdoor golfde het spel op en neer. Gerrit Hansma had het geluk dat hun kansen net naast gingen of over het doel. In de15 minuut is het VVT die op 1-0 komt. Bouke Postma speelt de bal diep in op Jesse Dijkstra, die de verdediger van zich afschut en keeper Jeff Aalders kansloos laat op zijn laag schot. Na deze voorsprong houdt VVT druk op het doel van TFS. Eerst is Alex vd Veen die zijn schot ziet verdwijnen op de paal. En niet veel later wordt een harde pegel van Jesse Dijkstra door de keeper uit de goal gestompt. TFS krijgt op het halfuur ook nog een prima kans, maar keeper Gerrit Hansma weet de bal net met zijn voet te keren. En uit een voorzet verdwijnt de kopbal van TFS net naast het doel. Hierna is het VVT die aan een aanval begint, en met succes. Jesse Dijkstra wordt van af de rechterkant bedient. Het schot wat hij loslaat wordt door verdediger Jille Peters TFS van richting veranderd. Hierdoor is doelman Jeff Aalders kansloos en ziet de bal het doel in verdwijnen VVT op 2-0. TFS probeert de bakens te verzetten, maar slaagt daar niet in. Het is uit een prachtige combinatie over meerdere schijven, als Bouke Postma de bal krijgt en binnen knalt 3-0. Dit is tevens de ruststand in een boeiende wedstrijd met veel kansen aan beide zijden. TFS start fel in de tweede helft en VVT wordt op eigen veld vastgezet. De gasten uit Drachtster Compagnie willen zo snel mogelijk een treffer maken. Maar het voordeel van VVT is dat ze het versier niet op scherp hebben staan. De vele kansen die ze krijgen gaan naast of over het doel van Gerrit Hansma. VVT kan zelf de voorsprong nog uitbreiden, maar Patrick Wagter schiet zelf in plaats de bal af te geven op 2 man van VVT die vrijstaan. Doelman Jeff Aalders die een geweldige wedstrijd keept, moet toch nog 1 keer de bal uit het net halen. Hij weet eerst schot van Patrick Wagter te keren daarna het schot van Jesse Dijkstra maar het derde schot op rij van Yoeri Koelstra is hem te machtig. Hierdoor wordt het 4-0 voor de mannen uit de heide. TFS geeft niet op in deze wedstrijd maar het versier staat niet op scherp in deze partij. Zodat deze boeiende en in een hoog tempo deze wedstrijd eindigt in een overwinning voor het trefzekerder VVT.

Verslag VVT 1 – Jistrum 1 uitslag 5-2

Oudspelers VVT

75 jaar VVT programma !!

Programma Jubileum week VVT
7 t/m 10 september
Woensdag 7 september
-19.30 receptie in de tent
Donderdag 8 september
-15.00 Clinic van Veens Voetbalacademie voor de jeugd (ook kinderen die niet op voetbal zitten zijn welkom!)
Leeftijd 6 t/m 15 jaar
-19.00 Clinic of oefenpot Veenvoetbalacademie VVT/VVNoordbergum jo17
-19.30 Tent open voor de bingo
-20.00 Bingo in de tent
Vrijdag 9 september
-19.00 Start 35+Heren,35+Dames en de 45+Heren toernooi
Zaterdag 10 September
-10.00 Koffie ochtend voor alle leden,oud leden en geïnterresseerden, met oude plaatjes van vroeger
-11.00 Herdenking op begraafplaats
-12.00 Clinic Fc de Rebellen voor alle Jeugdleden VVT
-15.00 Wedstrijd VVT-Fc de Rebellen
-16.30 Live muziek in de tent
-22.00 Einde jubileum week VVT

OEFEN en BEKER programma VVT 1 seizoen 2022/2023.

Zaterdag 20-8 VVT – Rijperkerk  14.30u

Dinsdag 23-8 VVT – Fc Burgum zo 20.00u

Zaterdag 27-8 Toernooi Harkema-Opeinde 13.00u

Zaterdag 03-9 De Walden – VVT 14.30u BEKER

Dinsdag 06-9 Drogeham – VVT 20.00u

Dinsdag 13-9 VVT – VIOD 19.00u BEKER

Zaterdag 17-9 VVT – De Westereen 14.30u BEKER

Zaterdag 24-0 START COMPETITIE

Samenwerking VVT JO17 en Noordbergum JO17 seizoen 2022/23

Na een half seizoen VVT JO17 met alleen spelers van VVT bleek dat er voor het nieuwe seizoen geen volwaardige selectie mogelijk was bij VVT ook Noordbergum zat met het zelfde probleem en op initiatief van Ale Veenstra en Roy Hoeve en beide jeugdbesturen zijn er onderlinge gesprekken gevoerd die van beide kanten zeer positief waren en was de samenwerking geboren en zal st VVT/Noordbergum JO17 het seizoen 22/23 uitkomen in de 1e klas en hun thuiswedstrijden om en om spelen in Noordbergum en Twijzelerheide.

De trainingen zullen in Noordbergum en Twijzelerheide plaats vinden in Noordbergum door Ismael moerakba(Issy) en Folkert Zwaagstra en Richard Kempenaar   in Twijzelerheide.

👍⚽️

Langs deze weg bedankt voor jullie sponsering 👍

Alfred de Jonge, Ale Veenstra en Issy leiders  van st VVT/Noordbergum JO17.

Indeling VVT 5de klasse c seizoen 2022/2023.

Indeling competitie 2022/2023.

Aanvang tijden.

ASC                                      14.00 uur.

De Sweach                         14.30 uur.

Donkerbroek                     14.30 uur.

Eastermar                          14.30 uur.